Sista avläsningen

Antalet besökare vid den sista avläsningen Antalet besökare vid den sista avläsningen

Nu är det en dag kvar på mitt abonnemang av den gamla hemsidan. Antar att den stängs ner i morgon, eller på måndag.


Människor har tittat in på min gamla  hemsida även den här senaste veckan. Det gör att det känns lite sorgligt att säga adjö, men det är så det får bli. Förhoppningsvis kommer jag att trivas även här, och än så länge tycker jag om hemsida24:s användartekniska upplägg. Har faktiskt fått ett personligt meddelande genom sidan så det verkar som att jag syns även här. Det bådar ju gott.


Det finns ytterligare saker att önska av hemsida24, men det kanske kommer då de verkar vilja förbättra hela tiden.


Jag är övervägande nöjd än så länge, och det hoppas jag få fortsätta vara ...

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln