SommarUtställning för anställda på jobbet ...

Mina 3 akvareller Mina 3 akvareller
Under sommaren kommer det att finnas en utställning på jobbet, där kreativa anställda kan komma med bidrag.
Konstföreningen ordnar en sådan utställning med jämna mellanrum, och den här gången tänkte jag att jag skulle vara med.

På bilden ser ni 3 av mina akvareller. De ligger bara och samlar damm just nu, så jag tänkte att de kunde få sig en chans. Jag vet däremot inte om jag kan bidra med allihop, för jag misstänker att det hänger på hur många som anmäler sig och vad det då blir för utrymme att spela med. Det kan ju hända att jag måste välja en enda, och då blir det jobbigt känner jag. Skulle uppskatta lite rådgivning. Vilken tycker du att jag ska välja om jag bara kan ta en enda?

Den stora ramen är 40x50 och de små är 30x40.

Jag har lite andra idéer också, som inte tar så mycket plats. Men det kan jag berätta om en annan gång ... :)
På väg, 2010
Livets goda, 2008
Vår, 2008

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln