En logga åt M&Z

Loggan jag gjorde under sensommaren och hösten. Loggan jag gjorde under sensommaren och hösten.

Det känns väldigt roligt att jag fick göra det här ihop med en av mina bästa vänner. Jag gör det ju inte gratis förstås, men att få vara en del i arbetet med hennes nya satsningar känns priviligierat.
För första gången har jag också fått se en logga jag gjort som skyltning i fönster och utanför butik. Känner mig riktigt stolt, och jag hoppas att Monica och Zhanna kommer att trivas med hur det blev.

Det var många idéer som bollades mellan oss. Som man ofta göra så började vi stort och har bantat ner layoten vart efter. 
Så här blev det alltså, och är Monica och Zhanna nöjda så är jag det också.
 

Butiken på Trädgårdsgatan.
Den lilla butiken med bara ett fönster kommer snart att ha en hel länga av fönster. Bara lokalerna blir inflyttningsklara så är det dags.
Förra veckan fanns en stor annons i en tidning.
Etiketter: uppdrag skapande

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln