Lite ritplatta …

"Främmande fåglar" finns till försäljning. "Främmande fåglar" finns till försäljning.

Två dagar har jag varit sjuk, och två dagar har jag varit bortrest denna vecka. Under mina sjukdagar har jag passat på att koppla av ordentligt. Jag har suttit en hel del och stickat, men jag har även valt den form av avkoppling som innebär att jag suttit och ritat lite vid ritbord och ritplatta.

Idag har jag gjort årets julkort, men det ska jag vänta lite med att lägga upp någonstans. Lite närmre jul vill jag komma. Den som jag gjorde parallellt, och döpte till "Främmande fåglar", har jag lagt upp till försäljning ...

Jag gick även igenom lite gamla bilder som är gjorda med ritplatta, och fann ett par saker som aldrig blivit färdigt. Varken färdigskrivet eller färdigritat. Undrar om det någonsin kommer att bli det?

Ett förslag på omslag till en ofärdig bok.
Den första bilden i en annan ofärdig bok, "Snoobi och Alfabet-resan".

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln